• http://ressources-psp.chez-alice.fr/mes_filtres.htm


 • Good morning my friend, Rosine. The comments on post on my page are very nice, I appreciate your friendship. I really like the one today, very caring & thoughtful. Thank you, Scott

  May the colors and freshness of spring fill you with renewed energy and make you all charged up for success and glory. Happy Easter, dear friend! God Bless! With Love, Rosine

  When you arise in the morning, think of what a precious privilege it is to be alive - to breathe, to think, to enjoy, to love.

  I’m so thankful for our friendship—you are awesome! Thank you so very much for all! have a great day! Hugs. Rosine


 • I don’t get email notifications and haven’t seen it....Sorry!


 • Attól függ, ki milyen szemszögből tekint ezekre a képekre. Én egy nagyon szép művészi beállítást, egy gyönyörű lány profilját látom rajta és nem a fehérneműs nőt. Fel sem ötlik bennem, hogy hiányos öltözetben van. ♥♥♥


 • Konferenciahívás

  • Akár 5 emberrel beszélhetsz egyszerre
  • Gyors megbeszélés mobilodról, egyszerűen
  online2.png

  Rendeld meg online!

  Havi díj

  • havidíjmentes

  Hasznos információ

  A Konferenciabeszélgetés szolgáltatást azon ügyfeleink igényelhetik, akik már legalább két hónapja előfizetőink, és az eddig kézhez kapott számlájukat kiegyenlítették, azaz a számlák ellenértéke beérkezett a Telekomhoz, valamint akiknek nincsen tartozásuk a Telekommal szemben.

  5 partnerrel is beszélgethetsz párhuzamosan

  A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy megfelelő mobiltelefon segítségével a hagyományos, két résztvevős beszélgetéseket további résztvevőkkel bővítsd ki, azaz egyidejűleg nem csupán egy, hanem akár 5 partnerrel folytass beszélgetést. A Konferenciabeszélgetés minden résztvevője hallja a többi résztvevőt, illetve beszélhet hozzájuk ugyanúgy, mintha valamennyien személyesen jelen lennének egy megbeszélésen.

  Konferenciabeszélgetés felépítése

  • Hívd fel az első partnert, ugyanúgy, mint más esetben!
   A résztvevők nem csak Telekom mobilszolgáltatás-előfizetők lehetnek.
  • Hívd fel a következő beléptetni kívánt résztvevőt!
   Ekkor a folyamatban lévő hívás automatikusan tartásba kerül.
  • A kapcsolat létrejötte után a tartásba tett partnert úgy tudod beléptetni a beszélgetésbe, hogy megnyomod a 3-as gombot, majd azt a gombot, amellyel a hívást indítottad.
   Ekkor veled együtt már hárman vannak vonalban.

  Ha újabb résztvevőt kívánsz a beszélgetésbe beléptetni, ugyanúgy kell eljárnod, mint ahogyan a második résztvevőt is beléptetted. A beszélgetésbe nemcsak azt léptetheted be, akit te hívtál, hanem beléptethető bejövő, vagyis várakozó hívás is. A beszélgetésben egyszerre maximum 6 résztvevő lehet, tehát legfeljebb 5 résztvevőt léptethetsz be.

  A kezdeményező lehetőségei

  Konferenciabeszélgetés közben a kezdeményezőnek a következő lehetőségei vannak:

  Magánbeszélgetésre hívhatsz a résztvevők közül valakit. Ha valamelyik résztvevővel úgy szeretnél néhány szót váltani, hogy a többi résztvevő azt ne hallja, de a konferenciát is szeretnéd fenntartani, akkor az illető résztvevőt át tudod tenni magánbeszélgetésbe. Ezt úgy tudod elérni, ha megnyomod a 2-es gombot, majd annak a résztvevőnek a sorszámát, akivel a magánbeszélgetést folytatni kívánod és végül a hívásindító gombot. Tehát például ha a harmadikként beléptetett résztvevővel szeretnél magánbeszélgetést folyatni, akkor a következőket kell bebillentyűznöd a készülékébe: 2-es, 3-as, majd a hívásindító gomb.

  Egyenként léptethetsz ki résztvevőket a konferencia-beszélgetésből, hogy esetleg a helyükre újabb résztvevőket léptethess be. Ha egy partnert szeretnél kiléptetni, akkor nyomd meg az 1-es billentyűt, majd annak a résztvevőnek a sorszámát, akivel szeretnéd a beszélgetést megszakítani, végül pedig a hívásindító gombot.

  Amennyiben a konferenciát az összes résztvevővel szeretnéd megszakítani, egyszerűen nyomd meg a hívásindító gombot.

  A konferenciába egyaránt beléptethetők belföldi és külföldi vezetékes és mobilhálózatok előfizetői is.

  A költségek a hívót terhelik

  Ha te kezdeményezed a konferencia-beszélgetést, tehát ha a résztvevőket te hívod fel és lépteted be a beszélgetésbe, a konferencia-beszélgetés költségei téged terhelnek. Tehát ha két partnert hívtál fel, akkor számládban két indított hívás fog jelentkezni, és ezen hívások a díjcsomagodban meghatározott percdíjak alapján kerülnek számlázásra.

  A szolgáltatás díjmentesen vehető igénybe, azonban nem automatikusan áll rendelkezésre, hanem külön kérned kell. A konferencia-beszélgetés kezdeményezéséhez szükséges a Hívástartás szolgáltatás. A szolgáltatást az automata ügyfélszolgálatunkon keresztül illetve telefonos ügyfélszolgálatunkon kérheted.

  Az igényelheti, akinek nincs tartozása

  A Konferenciabeszélgetés szolgáltatást csak azon ügyfeleink igényelhetik, akik már legalább két hónapja előfizetők, és az eddig kézhez kapott számlájukat kiegyenlítették, azaz a számlák ellenértéke beérkezett a Telekomhoz, valamint akiknek nincsen tartozásuk a Telekommal szemben.

  A konferencia-beszélgetés szolgáltatás igénybevételére nem minden mobiltelefon alkalmas. Kérjük, hogy mielőtt igénybe vennéd szolgáltatásunkat, győződj meg róla, hogy készüléked támogatja-e azt.

  Follow this section's article RSS flux

egérkövető – pici csillagok
Kis hópelyhek..
Másolást tiltó kódok !! Ez van fent az Eklablog Nickyheart oldalon! 1./ 2./ 3./ 4./ 5./ 6./